NL Bingo

Veiligheid

NLbingo beschouwt een veilig en betrouwbaar verloop van het bingospel als een verplichting naar onze deel- nemers. Zonder deze factoren zouden wij geen recht van bestaan hebben en zou gaming via internet vrij- wel onmogelijk zijn.

Nauwkeurige spelregistratie
Onze geavanceerde software volgt het spelverloop tot in detail. De historie van het spelverloop is voor ons volledig traceerbaar, alsmede alle financiële handelingen. Wij garanderen u dat speeltegoed en gewonnen prijzen nóóit verloren kunnen gaan bij het uitloggen, of wanneer er iets met uw computer gebeurt. Zodra u zich weer aanmeldt speelt u automatisch verder met al uw tegoeden!
Uw gegevens
Uw gegevens zijn volledig afgeschermd voor gebruik of in- zage door derden. Hiervoor passen wij diverse beveiligings- maatregelen toe, zoals certificaten en encryptie van de gegevensuitwisseling. Uiteraard is het aan u om te voorkomen dat derden in kunnen loggen op uw account. Wij adviseren u uw wachtwoord niet op te schrijven en niet op te slaan op uw PC. Daarnaast is het belangrijk dat uw e-mailadres, zoals bekend bij nlbingo.nl, juist en actueel is, zodat wij u direct van dienst kunnen zijn in geval van onregelmatigheden.
Financiële handelingen - opwaarderen speeltegoed
Het telefonisch opwaarderen van tegoed is even snel en veilig als bijvoorbeeld het opwaarderen van beltegoed voor een mobiele telefoon. U belt, toetst uw spelcode* in en verbreekt de verbinding. Binnen enkele seconden verschijnt uw speel- tegoed automatisch in het speelscherm.

*u vindt ons telefoonnummer en uw persoonlijke spelcode onder de 'CASHIER'-button (optie 'PLAY FOR REAL'), rechts- onder in het speelscherm. Het gewenste speeltegoed wordt automatisch verrekend op uw normale telefoonnota.

Naast het telefonisch opwaarderen van tegoed bieden wij ook betaling via internetbankieren aan.
Financiële handelingen - uitbetaling gewonnen prijzen
Gewonnen prijzen worden de volgende werkdag vóór 11.00 uur uitbetaald. Uiteraard dient uw bank- of girorekening- nummer hiervoor bij ons bekend te zijn. Wij benadrukken dat het volstrekt veilig is om uw rekening- nummer te verstrekken voor het laten uitbetalen van uw prijs. Door strenge veiligheidsrichtlijnen van de banken kunnen uw bankgegevens zonder uw toestemming voor geen enkel ander doel gebruikt worden dan voor het ontvangen van geld. En dat is wel zo veilig! Voor meer informatie over uitbetaling kijkt u onder de 'INFO'- button (optie 'UITBETALEN VAN TEGOED') in het speelscherm.
Win veel geld
NLbingo © Copyright 2007 - 2020