NL Bingo

Winnaars Grote Bingoshow

De eerste winnaars van de Grote Oosttribune Bingoshow zijn bekend gemaakt. Bent u benieuwd naar wie de grote bingo show gewonnen hebben? In dit artikel zullen we de winnaars en de prijzen benoemen. Bent u nog niet bekend met de grote bingo show? Leest u ook in dit geval verder, we geven in dit artikel namelijk ook meer informatie over deze leuke show.

Wat is de grote bingoshow?

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met de grote bingoshow, zullen we eerst uitleggen wat voor show dit precies is. De Grote Oosttribune Bingoshow wordt uitgezonden op TV Oost en op Facebook. U kunt zelf meespelen vanaf uw laptop, computer, smartphone of tablet. Wie mee wil doen, kan de bingokaarten per e-mail ontvangen. Nu iedereen thuis moet blijven dankzij COVID-19 is dit een leuke manier om alsnog bingo te kunnen spelen. De deelnemers van de show maken kans op leuke prijzen.

De Grote Oosttribune Bingoshow is gepresenteerd door Bert van Losser, Tijmen van Wissing, Bas Nijhuis en Jan van Staa. Zij hebben er een prachtige avond van gemaakt. De deelnemers die met een volle kaart hebben gewonnen, zijn als eerst bekend gemaakt. Hieronder leest u wie dit waren.


De eerste ronde: Ans Ottenschot

De eerste ronde is gewonnen door Ans Ottenschot. Zij heeft de Fashion Giftbox Shop & Lunch van Roetgerink Mode & Schoenen gewonnen. De inhoud van deze giftbox omvat een cheque voor Roetgerink ter waarde van €50. Daarnaast zit er in de Giftbox een á la carte lunch bij Brasserie R-1854. Bij deze lunch komt ook een consumptie naar keuze. Deze leuke giftbox bevat tevens een fles prosecco, afkomstig uit Italië.


De tweede ronde: Bert Hospers

In de tweede ronde werd Bert Hospers de winnaar met de volle kaart. Met zijn volle kaart wint Bert Hospers een wellness-arrangement. Samen met nog iemand anders mag hij naar Saré Thermen & Beauty in Oldenzaal.


De derde ronde: Dirk Achterbosch

De derde ronde werd door Dirk Achterbosch gewonnen. Hij heeft een diner voor 2 personen gewonnen. Dit diner wordt bestaat helemaal uit verse en eerlijke producten en vindt plaats in het Gasterij ‘t Losse Hoes in Holten.


De vierde ronde: D. Vrerink

De winnaar van de vierde ronde was D. Vrerink. Deze deelnemer wint een mooie hangstoel, afkomstig van Tuincentrum Borghuis. Deze leuke hangstoel heeft een waarde van €249! De hangstoel heeft een prachtige uitstraling en wordt bovendien inclusief loungekussen geleverd.


De vijfde ronde: Mariëlle Zagers

De vijfde ronde werd gewonnen door Mariëlle Zagers. Zij wint hiermee een bingo-avond in een verzorgingshuis naar keuze. Deze leuke bingo-avond wordt georganiseerd door de presentatoren van de grote bingo show!


Zoom: Marloes Eshuis

Het was ook mogelijk om via Zoom deel te nemen aan de grote bingo show. Zoom is een platform waarmee men videoconferenties kan organiseren. De Zoom-winnaar van de grote bingo show was Marloes Eshuis. Met haar deelname won ze een koelkast met een waarde van €225!


Heeft u de grote bingo show gemist?

Heeft u de Grote Oosttribune Bingoshow gemist? Of zou u graag nog een potje bingo spelen? Dan is NLbingo de ideale website voor u! Ons platform maakt het namelijk mogelijk om online bingo te spelen. Deelnemen aan onze online bingo doet u al vanaf €0,05. Tijdens de online bingo kunt u gebruik maken van de chat, om zodoende met uw medespelers te chatten. Bij de online bingo hoeft u zelf geen cijfers weg te strepen of te roepen als u bingo heeft. U kunt lekker achterover leunen, terwijl het programma dit voor u doet. Uw successen kunt u uiteraard wel delen met de andere spelers in de online chat.

Win veel geld
NLbingo © Copyright 2007 - 2020